Auktioner i Deje

Annons:
Trevliga auktioner i Deje - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Deje. Om du befinner dig i Deje i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Deje. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Deje kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Deje.
Annons:

Auktionshus i Deje

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Deje kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Deje

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Deje.

Allköp O. Auktioner
Krokv. 8
669 31 DEJE


Auktionsfirma Anders Berglind
Bäckaskog 3
669 30 Deje

Annons:

Sälja på auktion i Deje

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Deje rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Deje tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Deje

I Deje finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Deje.

Deje är en tätort i Forshaga kommun belägen på båda sidor om Klarälven. Orten var tidigare ett typiskt brukssamhälle och var också en järnvägsknut, där den nerlagda järnvägen NKlJ mötte Bergslagsbanan. I forsen fanns under medeltiden ett laxfiske, från 1686 omnämnt som Deje i jordeboken.

Yta: 365,54 hektar
Invånarantal: 2742, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Deje om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Deje.

I Deje fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Deje som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Värmland.
Annons: