Auktioner i Ekshärad

Annons:
Trevliga auktioner i Ekshärad - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Ekshärad. Om du befinner dig i Ekshärad i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Ekshärad. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Ekshärad kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Ekshärad.
Annons:

Auktionshus i Ekshärad

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Ekshärad kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Ekshärad

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Ekshärad.

Anders Danielssons Auktioner
Norev. 4
683 60 Ekshärad

Annons:

Sälja på auktion i Ekshärad

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Ekshärad rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Ekshärad tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Ekshärad

I Ekshärad finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Ekshärad.

Ekshärad (värmländska: Exär) är en tätort intill Klarälven i Hagfors kommun och kyrkbyn i Ekshärads socken. Ortens namn var till 1980 Kyrkheden (dialekt: Kôrkhea).

Yta: 173,79 hektar
Invånarantal: 1074, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Ekshärad om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Ekshärad.

I Ekshärad fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Ekshärad som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Värmland.
Annons: