Auktioner i Grums

Annons:
Trevliga auktioner i Grums - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Grums. Om du befinner dig i Grums i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Grums. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Grums kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Grums.
Annons:

Auktionshus i Grums

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Grums kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Grums

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Grums.

Bil & Hem
Lökeneg. 2
664 34 GRUMS

Annons:

Sälja på auktion i Grums

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Grums rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Grums tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Grums

I Grums finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Grums.

Grums är en tätort och centralort i Grums kommun. Grums ligger ca 27 km väster om Karlstad vid Vänerns norra strand, i anslutning till viken Grumsfjordens inlopp. Grums var och är kyrkby i Grums socken. Efter kommunreformen 1862 kom orten att ligga i Grums landskommun,

Yta: 561,71 hektar
Invånarantal: 5025, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Grums om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Grums.

I Grums fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Grums som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Värmland.
Annons: