Auktioner i Karlstad

Annons:
Trevliga auktioner i Karlstad - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Karlstad. Om du befinner dig i Karlstad i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Karlstad. Genom att besöka något av de 8 olika auktionshusen som finns i Karlstad kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Karlstad.
Annons:

Auktionshus i Karlstad

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Karlstad kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Karlstad

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Karlstad.

Auktionsverket i Karlstad
Föreningsg. 3
652 21 Karlstad


Karlstad Pant- & Varubelåning
Nyg. 3
652 20 KARLSTAD


Klaravik AB
Jungmansg. 9
652 28 KARLSTAD


Leklandet I Karlstad
Nolbyplan 7 B
654 62 KARLSTAD


Retrade Sverige AB
Bergendorffsg. 5 A
652 16 Karlstad


Sveriges Auktionsverk AB
Björkåsv. 2
653 42 Karlstad


Ssd Holding AB
Signalhornsg. 124
656 34 Karlstad


Auktionsfirma Lars-Gunnar Nilsson
Klarälvsg. 2
653 49 KARLSTAD

Annons:

Sälja på auktion i Karlstad

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Karlstad rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Karlstad tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Karlstad

I Karlstad finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Karlstad.

Karlstad, i äldre tid stavat Carlstad, är en tätort i Värmland, belägen vid Vänerns norra strand. Karlstad är centralort för Karlstads kommun, residensstad för Värmlands län och stiftsstad för Karlstads stift samt sedan 1999 universitetsstad. Karlstad är Sveriges 17:e största tätort.

Yta: 3 030,63 hektar
Invånarantal: 61685, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Karlstad om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Karlstad.

I Karlstad fann vi sammanlagt 8 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Karlstad som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Värmland.
Annons: