Auktioner i Molkom

Annons:
Trevliga auktioner i Molkom - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Molkom. Om du befinner dig i Molkom i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Molkom. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Molkom kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Molkom.
Annons:

Auktionshus i Molkom

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Molkom kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Molkom

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Molkom.

Auktionsfirman Agne Jansson & Son
Nyeds-sjöstad 424
660 60 MOLKOM

Annons:

Sälja på auktion i Molkom

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Molkom rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Molkom tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Molkom

I Molkom finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Molkom.

Molkom är en tätort i Karlstads kommun, belägen mellan Karlstad och Filipstad i Värmlands län. I Molkom ligger Ed som var kyrkbyn i Nyeds socken. Ortnamnet Molkom nämns första gången år 1503 och skrevs då Molchen och Molchom.

Yta: 242,61 hektar
Invånarantal: 1863, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Molkom om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Molkom.

I Molkom fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Molkom som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Värmland.
Annons: