Auktioner i Skoghall

Annons:
Trevliga auktioner i Skoghall - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Skoghall. Om du befinner dig i Skoghall i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Skoghall. Genom att besöka något av de 3 olika auktionshusen som finns i Skoghall kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Skoghall.
Annons:

Auktionshus i Skoghall

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Skoghall kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Skoghall

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Skoghall.

Karlstad-Hammarö Auktionsverk AB
Bruksg. 22
663 30 SKOGHALL


Guldverket AB
Bruksg. 22
663 30 SKOGHALL


Värmlandssoffan AB
Bruksg. 22
663 30 SKOGHALL

Annons:

Sälja på auktion i Skoghall

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Skoghall rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Skoghall tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Skoghall

I Skoghall finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Skoghall.

Skoghall är en tätort och centralort i Hammarö kommun. Skoghall är centralort i Hammarö kommun och belägen cirka nio kilometer söder om Karlstad. Orten ligger med en lång kust ut till Vänern, där Klarälven mynnar ut.

Yta: 1 051 hektar
Invånarantal: 13265, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Skoghall om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Skoghall.

I Skoghall fann vi sammanlagt 3 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Skoghall som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Värmland.
Annons: