Auktioner i Sunne

Annons:
Trevliga auktioner i Sunne - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Sunne. Om du befinner dig i Sunne i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Sunne. Genom att besöka något av de 3 olika auktionshusen som finns i Sunne kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Sunne.
Annons:

Auktionshus i Sunne

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Sunne kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Sunne

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Sunne.

Sunne Turism
Kolsnäsv. 4
686 35 SUNNE


Bernt Nilsson Auktioner AB
Bjälverud 481
686 93 SUNNE


Zun Fazhion
Industrig. 7
686 30 Sunne

Annons:

Sälja på auktion i Sunne

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Sunne rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Sunne tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Sunne

I Sunne finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Sunne.

Sunne är en tätort samt centralort i Sunne kommun i Värmland. Sunne ligger i Fryksdalen, mellan Övre Fryken och Mellan-Fryken. Genom Sunne går järnvägen Fryksdalsbanan och förbi tätorten går Europavägen E45. Sagolika Sunne används för att beskriva och återspegla ortens levande kulturliv och långa och levande berättartradition.

Yta: 457,42 hektar
Invånarantal: 4931, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Sunne om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Sunne.

I Sunne fann vi sammanlagt 3 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Sunne som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Värmland.
Annons: