Auktioner i Torsby

Annons:
Trevliga auktioner i Torsby - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Torsby. Om du befinner dig i Torsby i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Torsby. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Torsby kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Torsby.
Annons:

Auktionshus i Torsby

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Torsby kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Torsby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Torsby.

Hemservice Och Auktioner I Värmland
Järnvägsg. 3
685 30 TORSBY

Annons:

Sälja på auktion i Torsby

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Torsby rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Torsby tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Torsby

I Torsby finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Torsby.

Torsby är en tätort i Värmland och centralort i Torsby kommun, belägen i norra änden av sjön Övre Fryken intill älvarna Ljusnans och Röjdans mynningar. Fryksände kyrka har stått på platsen sedan 1200-talet. Torsby är ungefär 10 mil norr om Karlstad och 3.5 mil från norska gränsen.

Yta: 548,81 hektar
Invånarantal: 4049, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Torsby om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Torsby.

I Torsby fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Torsby som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Värmland.
Annons: