Auktioner i Skellefteå

Annons:
Trevliga auktioner i Skellefteå - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Skellefteå. Om du befinner dig i Skellefteå i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Skellefteå. Genom att besöka något av de 3 olika auktionshusen som finns i Skellefteå kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Skellefteå.
Annons:

Auktionshus i Skellefteå

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Skellefteå kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Skellefteå

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Skellefteå.

Åströms Antik & Auktioner
Rosg. 9
931 49 SKELLEFTEÅ


Ps Onlineauktioner AB
Tjärnv. 1
931 61 SKELLEFTEÅ


Åströms Antik & Auktioner
Oskarsv. 12 B
931 40 Skellefteå

Annons:

Sälja på auktion i Skellefteå

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Skellefteå rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Skellefteå tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Skellefteå

I Skellefteå finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Skellefteå.

Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Yta: 2 174,43 hektar
Invånarantal: 32775, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Skellefteå om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Skellefteå.

I Skellefteå fann vi sammanlagt 3 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Skellefteå som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västerbotten.
Annons: