Auktioner i Umeå

Annons:
Trevliga auktioner i Umeå - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Umeå. Om du befinner dig i Umeå i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Umeå. Genom att besöka något av de 4 olika auktionshusen som finns i Umeå kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Umeå.
Annons:

Auktionshus i Umeå

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Umeå kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Umeå

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Umeå.

Pantbanken Umeå AB
Sveag. 12
903 27 Umeå


Norr-Bygdens Auktionsbyrå
Umeå
903 27 Umeå


Västerbottens Auktionsverk
Yttertavle 142
905 96 Umeå


Egrey AB
Smörbäcksv. 33
905 92 Umeå

Annons:

Sälja på auktion i Umeå

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Umeå rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Umeå tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Umeå

I Umeå finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Umeå.

Umeå är en tätort i Västerbotten. Umeå är centralort i Umeå kommun och residensstad i Västerbottens län samt universitetsstad sedan 1965. Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är beläget invid Umeälven, cirka femton kilometer från Bottenhavets kust. Orten växte fram på 1300-talet kring Backens kyrka.

Yta: 34,15 km2
Invånarantal: 79594, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Umeå om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Umeå.

I Umeå fann vi sammanlagt 4 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Umeå som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västerbotten.
Annons: