Auktioner i Bergeforsen

Annons:
Trevliga auktioner i Bergeforsen - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Bergeforsen. Om du befinner dig i Bergeforsen i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Bergeforsen. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Bergeforsen kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Bergeforsen.
Annons:

Auktionshus i Bergeforsen

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Bergeforsen kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Bergeforsen

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Bergeforsen.

Lundegård
Lögdövägen LUNDE GÅRD 2 A
861 92 Bergeforsen

Annons:

Sälja på auktion i Bergeforsen

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Bergeforsen rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Bergeforsen tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Bergeforsen

I Bergeforsen finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Bergeforsen.

Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun belägen alldelles norr om Timrå. Genom Bergeforsbron över Indalsälven är orten förbunden med Sörberge i tätorten Timrå. Vid Indalsälven finner man också Bergeforsdammen, färdigställd 1959 som med sitt kraftverk har 23 meters fallhöjd. Intill, nedströms, ligger en av Sveriges största laxodlingar.

Yta: 198,26 hektar
Invånarantal: 1563, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Bergeforsen om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Bergeforsen.

I Bergeforsen fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Bergeforsen som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västernorrland.
Annons: