Auktioner i Husum

Annons:
Trevliga auktioner i Husum - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Husum. Om du befinner dig i Husum i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Husum. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Husum kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Husum.
Annons:

Auktionshus i Husum

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Husum kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Husum

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Husum.

HB Baggera
Strandv. 6
896 31 HUSUM

Annons:

Sälja på auktion i Husum

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Husum rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Husum tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Husum

I Husum finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Husum.

Husum är en tätort i Örnsköldsviks kommun, Ångermanland i Västernorrlands län, belägen vid Gideälvens och Husåns mynningar i Bottenhavet, omkring 25 km nordöst om Örnsköldsvik. Det nuvarande industrisamhället växte fram omkring Husums sågverk som var i drift 1787–1909.

Yta: 399,06 hektar
Invånarantal: 1647, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Husum om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Husum.

I Husum fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Husum som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västernorrland.
Annons: