Auktioner i Junsele

Annons:
Trevliga auktioner i Junsele - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Junsele. Om du befinner dig i Junsele i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Junsele. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Junsele kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Junsele.
Annons:

Auktionshus i Junsele

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Junsele kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Junsele

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Junsele.

Wahlnemo Vintage & Kuriosa AB
Lillegård 126
880 37 Junsele

Annons:

Sälja på auktion i Junsele

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Junsele rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Junsele tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Junsele

I Junsele finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Junsele.

Junsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Junsele socken. Länsväg 346 börjar i Junsele och går mot nordväst till Hoting. Riksväg 90 passerar genom orten från Sollefteå mot Åsele.

Yta: 250,95 hektar
Invånarantal: 895, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Junsele om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Junsele.

I Junsele fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Junsele som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västernorrland.
Annons: