Auktioner i Njurunda

Annons:
Trevliga auktioner i Njurunda - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Njurunda. Om du befinner dig i Njurunda i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Njurunda. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Njurunda kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Njurunda.
Annons:

Auktionshus i Njurunda

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Njurunda kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Njurunda

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Njurunda.

Västernorrlands Försäljning & Auktion HB
Kornv. 5
862 41 Njurunda

Annons:

Sälja på auktion i Njurunda

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Njurunda rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Njurunda tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Njurunda

I Njurunda finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Njurunda.

Njurunda socken i Medelpad ingår sedan 1974 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Njurunda distrikt. De fornlämningar som finns inom Njurunda socken är bland annat cirka 135 rösegravar. De ligger främst vid bronsålderns strandlinjer.

Yta: 337 km2
Invånarantal: 13471, år 2000

Här kan du ta del av mer information om Njurunda om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Njurunda.

I Njurunda fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Njurunda som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västernorrland.
Annons: