Auktioner i Örnsköldsvik

Annons:
Trevliga auktioner i Örnsköldsvik - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Örnsköldsvik. Om du befinner dig i Örnsköldsvik i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Örnsköldsvik. Genom att besöka något av de 4 olika auktionshusen som finns i Örnsköldsvik kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Örnsköldsvik.
Annons:

Auktionshus i Örnsköldsvik

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Örnsköldsvik kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Örnsköldsvik

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Örnsköldsvik.

Ö-viks Auktionsverk
Villag. 20
891 37 ÖRNSKÖLDSVIK


Handelshuset I Själevad AB
Valhallav. 21
891 37 ÖRNSKÖLDSVIK


Ake Auktioner AB
Solv. 37
891 42 ÖRNSKÖLDSVIK


Westmans Antik o. Auktion
Skolg. 1
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK

Annons:

Sälja på auktion i Örnsköldsvik

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Örnsköldsvik rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Örnsköldsvik tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Örnsköldsvik

I Örnsköldsvik finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Örnsköldsvik.

Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Yta: 2 440,24 hektar
Invånarantal: 28991, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Örnsköldsvik om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Örnsköldsvik.

I Örnsköldsvik fann vi sammanlagt 4 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Örnsköldsvik som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västernorrland.
Annons: