Auktioner i Sollefteå

Annons:
Trevliga auktioner i Sollefteå - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Sollefteå. Om du befinner dig i Sollefteå i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Sollefteå. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Sollefteå kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Sollefteå.
Annons:

Auktionshus i Sollefteå

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Sollefteå kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Sollefteå

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Sollefteå.

Antik&Loppis i Kyrkdal HB
Trolldalen 221
881 91 SOLLEFTEÅ

Annons:

Sälja på auktion i Sollefteå

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Sollefteå rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Sollefteå tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Sollefteå

I Sollefteå finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Sollefteå.

Sollefteå är en tätort i Sollefteå distrikt och Multrå distrikt i Ångermanland och centralort i Sollefteå kommun i Västernorrlands län. Sollefteå kommun är Sveriges näst största vattenkraftsproducent.

Yta: 939,59 hektar
Invånarantal: 8562, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Sollefteå om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Sollefteå.

I Sollefteå fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Sollefteå som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västernorrland.
Annons: