Auktioner i Sörberge

Annons:
Trevliga auktioner i Sörberge - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Sörberge. Om du befinner dig i Sörberge i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Sörberge. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Sörberge kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Sörberge.
Annons:

Auktionshus i Sörberge

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Sörberge kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Sörberge

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Sörberge.

Timrå Auktionskammare
Mog. 14
860 30 Sörberge

Annons:

Sälja på auktion i Sörberge

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Sörberge rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Sörberge tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Sörberge

I Sörberge finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Sörberge.

Sörberge är en del av tätorten Timrå i Timrå kommun, Medelpad och ligger strax norr om centrala Timrå (Vivsta). Före 1970 var Sörberge en egen tätort.

Yta:
Invånarantal: 3131, år 1960

Här kan du ta del av mer information om Sörberge om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Sörberge.

I Sörberge fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Sörberge som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västernorrland.
Annons: