Auktioner i Sundsvall

Annons:
Trevliga auktioner i Sundsvall - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Sundsvall. Om du befinner dig i Sundsvall i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Sundsvall. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Sundsvall kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Sundsvall.
Annons:

Auktionshus i Sundsvall

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Sundsvall kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Sundsvall

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Sundsvall.

Bengts Sterbhus Auktioner HB
V. Allén 8
852 37 SUNDSVALL


Auktionshuset Br. Österholm AB
Rörg. 10
852 39 SUNDSVALL

Annons:

Sälja på auktion i Sundsvall

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Sundsvall rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Sundsvall tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Sundsvall

I Sundsvall finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Sundsvall.

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 2 746,20 hektar
Invånarantal: 50712, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Sundsvall om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Sundsvall.

I Sundsvall fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Sundsvall som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västernorrland.
Annons: