Auktioner i Fagersta

Annons:
Trevliga auktioner i Fagersta - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Fagersta. Om du befinner dig i Fagersta i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Fagersta. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Fagersta kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Fagersta.
Annons:

Auktionshus i Fagersta

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Fagersta kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Fagersta

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Fagersta.

Auktionshuset Wirsbo
Västansjöv. 12
737 91 Fagersta


Mursjö Auktionsverk
Västansjöv. 12
737 91 Fagersta

Annons:

Sälja på auktion i Fagersta

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Fagersta rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Fagersta tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Fagersta

I Fagersta finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Fagersta.

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånarantal: 11130, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Fagersta om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Fagersta.

I Fagersta fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Fagersta som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västmanland.
Annons: