Auktioner i Kungsör

Annons:
Trevliga auktioner i Kungsör - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Kungsör. Om du befinner dig i Kungsör i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Kungsör. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Kungsör kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Kungsör.
Annons:

Auktionshus i Kungsör

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Kungsör kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Kungsör

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Kungsör.

Roberts Auktioner
Ekuddsv. 2
736 32 Kungsör

Annons:

Sälja på auktion i Kungsör

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Kungsör rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Kungsör tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Kungsör

I Kungsör finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Kungsör.

Kungsör är en tätort och centralort i Kungsörs kommun i Västmanlands län. Orten är belägen där Arbogaån mynnar ut i Mälaren. Huvuddelen av Kungsör ligger söder om ån och i landskapet Södermanland, medan den mindre delen norr om Arbogaån tillhör Västmanland.

Yta: 4,71 km2
Invånarantal: 5452, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Kungsör om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Kungsör.

I Kungsör fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Kungsör som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västmanland.
Annons: