Auktioner i Norberg

Annons:
Trevliga auktioner i Norberg - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Norberg. Om du befinner dig i Norberg i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Norberg. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Norberg kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Norberg.
Annons:

Auktionshus i Norberg

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Norberg kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Norberg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Norberg.

Auktionstjänst I Broarna HB
Broarna 11
738 92 Norberg


Persryds Auktionsbyrå
Gyllentäktv. 15
738 34 Norberg

Annons:

Sälja på auktion i Norberg

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Norberg rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Norberg tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Norberg

I Norberg finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Norberg.

Norberg är en tätort i Västmanland och centralort i Norbergs kommun, Västmanlands län. Norberg består huvudsakligen av två stora delar, Norberg i söder och Kärrgruvan i norr.

Yta: 8,09 km2
Invånarantal: 4518, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Norberg om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Norberg.

I Norberg fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Norberg som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västmanland.
Annons: