Auktioner i Sala

Annons:
Trevliga auktioner i Sala - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Sala. Om du befinner dig i Sala i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Sala. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Sala kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Sala.
Annons:

Auktionshus i Sala

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Sala kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Sala

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Sala.

Sala Auktionskammare
Brog. 7
733 33 Sala


Graded AB
Ringg. 44 D
733 32 SALA

Annons:

Sälja på auktion i Sala

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Sala rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Sala tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Sala

I Sala finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Sala om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Sala.

I Sala fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Sala som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västmanland.
Annons: