Auktioner i Västerås

Annons:
Trevliga auktioner i Västerås - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Västerås. Om du befinner dig i Västerås i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Västerås. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Västerås kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Västerås.
Annons:

Auktionshus i Västerås

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Västerås kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Västerås

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Västerås.

Auktionsbyrån Effecta AB
Österleden 2
721 35 Västerås


Städ & Mattvätt
Stora g. 43
722 12 Västerås

Annons:

Sälja på auktion i Västerås

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Västerås rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Västerås tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Västerås

I Västerås finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Västerås.

Västerås är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås stift. Västerås är Sveriges femte största tätort (2010). Staden ligger vid Mälarens norra strand cirka 10 mil västnordväst om Stockholm.

Yta: 52,9 km2
Invånarantal: 110877, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Västerås om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Västerås.

I Västerås fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Västerås som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västmanland.
Annons: