Auktioner i Åmål

Annons:
Trevliga auktioner i Åmål - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Åmål. Om du befinner dig i Åmål i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Åmål. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Åmål kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Åmål.
Annons:

Auktionshus i Åmål

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Åmål kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Åmål

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Åmål.

Sämål Auktionskammare AB
Bondeg. 1
662 30 åmål

Annons:

Sälja på auktion i Åmål

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Åmål rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Åmål tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Åmål

I Åmål finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Åmål.

Åmål är en tätort i Dalsland och centralort i Åmåls kommun i Västra Götalands län. Åmål är beläget vid Vänern. E45 och länsväg 164 samt järnvägen Vänerbanan passerar Åmål. Avstånd i kilometer till Stockholm 377, Göteborg 175, Karlstad 75 och Oslo 190.

Yta: 753,67 hektar
Invånarantal: 9065, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Åmål om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Åmål.

I Åmål fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Åmål som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västra Götaland.
Annons: