Auktioner i Bengtsfors

Annons:
Trevliga auktioner i Bengtsfors - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Bengtsfors. Om du befinner dig i Bengtsfors i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Bengtsfors. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Bengtsfors kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Bengtsfors.
Annons:

Auktionshus i Bengtsfors

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Bengtsfors kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Bengtsfors

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Bengtsfors.

Flinks Advokatbyrå
Torsg. 23
666 30 Bengtsfors

Annons:

Sälja på auktion i Bengtsfors

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Bengtsfors rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Bengtsfors tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Bengtsfors

I Bengtsfors finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Bengtsfors.

Bengtsfors är en tätort och centralort i Bengtsfors kommun, i landskapet Dalsland. Orten ligger mellan sjöarna Lelång och Bengtsbrohöljen och har 3 080 invånare. Tätorten har kommunens enda gymnasium och högstadium (Strömkullegymnasiet och Bengtsgården).

Yta: 326,90 hektar
Invånarantal: 3080, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Bengtsfors om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Bengtsfors.

I Bengtsfors fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Bengtsfors som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västra Götaland.
Annons: