Auktioner i Borås

Annons:
Trevliga auktioner i Borås - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Borås. Om du befinner dig i Borås i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Borås. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Borås kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Borås.
Annons:

Auktionshus i Borås

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Borås kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Borås

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Borås.

Geverts Affärsbyrå AB
Rosendalsg. 23
504 52 Borås


Flybäck & Flybäck AB
Alingsåsv. 24
504 38 Borås

Annons:

Sälja på auktion i Borås

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Borås rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Borås tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Borås

I Borås finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Borås om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Borås.

I Borås fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Borås som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västra Götaland.
Annons: