Auktioner i Hovås

Annons:
Trevliga auktioner i Hovås - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Hovås. Om du befinner dig i Hovås i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Hovås. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Hovås kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Hovås.
Annons:

Auktionshus i Hovås

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Hovås kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Hovås

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Hovås.

Lrz. Göteborg AB
Ö. Grinnekärrsv. 5 A
436 56 Hovås

Annons:

Sälja på auktion i Hovås

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Hovås rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Hovås tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Hovås

I Hovås finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Hovås.

Hovås är ett primärområde i södra Göteborg, tillhörande stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Hovås består i sin tur av områden som Hovås, Ryet, Brottkärr, Skalldalen och Lyckhem. Hovås ligger nära havet och området genomkorsas av länsväg 158.

Yta:
Invånarantal: 3306, år 2014

Här kan du ta del av mer information om Hovås om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Hovås.

I Hovås fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Hovås som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västra Götaland.
Annons: