Auktioner i Lidköping

Annons:
Trevliga auktioner i Lidköping - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Lidköping. Om du befinner dig i Lidköping i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Lidköping. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Lidköping kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Lidköping.
Annons:

Auktionshus i Lidköping

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Lidköping kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Lidköping

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Lidköping.

Skogbergs Antik & Auktioner
Änghagsg. 11
531 40 Lidköping


Tolsjö Bygdegård
Sunnersberg Önnersgården 1
531 98 LIDKÖPING

Annons:

Sälja på auktion i Lidköping

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Lidköping rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Lidköping tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Lidköping

I Lidköping finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Lidköping.

Lidköping är en tätort i Västergötland och centralort i Lidköpings kommun, Västra Götalands län. Lidköping är Sveriges 45:e största tätort. Staden ligger söder om den sydöstra del av Vänern som kallas Kinneviken. Övriga sidor om staden är jordbruksbygd. Staden delas i två delar av ån Lidan.

Yta: 1 552,14 hektar
Invånarantal: 25644, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Lidköping om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Lidköping.

I Lidköping fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Lidköping som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västra Götaland.
Annons: