Auktioner i Mölndal

Annons:
Trevliga auktioner i Mölndal - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Mölndal. Om du befinner dig i Mölndal i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Mölndal. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Mölndal kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Mölndal.
Annons:

Auktionshus i Mölndal

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Mölndal kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Mölndal

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Mölndal.

Värderingskammaren AB
Matildebergsg. 30
431 38 Mölndal


Stayer Fastigheter AB
Matildebergsg. 30
431 38 Mölndal

Annons:

Sälja på auktion i Mölndal

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Mölndal rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Mölndal tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Mölndal

I Mölndal finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Mölndal.

Mölndal är centralort i Mölndals kommun, och en del av tätorten Göteborg. I Mölndal ligger travbanan Åbytravet, Mölndals sjukhus och 1700-talsanläggningen Gunnebo slott och Trädgårdar. På ett berg ligger Fässbergs kyrka. Mölndal har många fotbollsplaner bland annat Frejaplan, Åbys fotbollsplaner och Krokslättsvallen.

Yta: 152,28 km2
Invånarantal: 37233, år 2005

Här kan du ta del av mer information om Mölndal om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Mölndal.

I Mölndal fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Mölndal som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västra Götaland.
Annons: