Auktioner i Munkedal

Annons:
Trevliga auktioner i Munkedal - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Munkedal. Om du befinner dig i Munkedal i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Munkedal. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Munkedal kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Munkedal.
Annons:

Auktionshus i Munkedal

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Munkedal kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Munkedal

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Munkedal.

Rolands Antikinvest
Mästarev. 9
455 35 MUNKEDAL

Annons:

Sälja på auktion i Munkedal

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Munkedal rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Munkedal tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Munkedal

I Munkedal finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Munkedal.

Munkedal är en tätort i Bohuslän och centralort i Munkedals kommun i Västra Götalands län. Munkedal ligger i Foss socken 25 kilometer norr om Uddevalla och 85 kilometer söder om gränsen till Norge samt är beläget vid E6 och Bohusbanan. I de norra delarna av Munkedal rinner Munkedalsälven som sedan strålar samman med Örekilsälven.

Yta: 540,94 hektar
Invånarantal: 3718, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Munkedal om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Munkedal.

I Munkedal fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Munkedal som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västra Götaland.
Annons: