Auktioner i Skene

Annons:
Trevliga auktioner i Skene - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Skene. Om du befinner dig i Skene i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Skene. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Skene kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Skene.
Annons:

Auktionshus i Skene

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Skene kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Skene

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Skene.

Pingeling AB
Varbergsv. 89
511 63 Skene


M Uhrvik
Vallg. 4 B
511 61 Skene

Annons:

Sälja på auktion i Skene

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Skene rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Skene tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Skene

I Skene finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Skene.

Skene är en ort i Marks kommun i Västra Götalands län som sedan 1970 räknas som sammanväxt med Kinna och därmed en del av den tätorten. Skene ligger i Viskadalen, cirka fem kilometer sydväst om centrala Kinna. Skene kyrka ligger här.

Yta:
Invånarantal: 5800, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Skene om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Skene.

I Skene fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Skene som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västra Götaland.
Annons: