Auktioner i Svenljunga

Annons:
Trevliga auktioner i Svenljunga - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Svenljunga. Om du befinner dig i Svenljunga i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Svenljunga. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Svenljunga kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Svenljunga.
Annons:

Auktionshus i Svenljunga

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Svenljunga kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Svenljunga

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Svenljunga.

Pettersson & Son AB, Auktionsfirma
Kindsv. 44
512 50 Svenljunga


PS Onlineauktioner AB
Kindsv. 44
512 50 Svenljunga

Annons:

Sälja på auktion i Svenljunga

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Svenljunga rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Svenljunga tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Svenljunga

I Svenljunga finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Svenljunga.

Svenljunga är en tätort i Västergötland, centralort i Svenljunga kommun i Västra Götalands län. Svenljunga ligger vid Ätran.

Yta: 437,61 hektar
Invånarantal: 3418, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Svenljunga om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Svenljunga.

I Svenljunga fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Svenljunga som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västra Götaland.
Annons: