Auktioner i Svenshögen

Annons:
Trevliga auktioner i Svenshögen - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Svenshögen. Om du befinner dig i Svenshögen i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Svenshögen. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Svenshögen kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Svenshögen.
Annons:

Auktionshus i Svenshögen

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Svenshögen kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Svenshögen

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Svenshögen.

Bästkustens Auktionstjänst
Hälsov. 7
444 97 Svenshögen

Annons:

Sälja på auktion i Svenshögen

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Svenshögen rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Svenshögen tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Svenshögen

I Svenshögen finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Svenshögen.

Svenshögen är en tätort i Stenungsunds kommun, belägen vid sjön Hällungens norra strand. Tätorten har villabebyggelse från huvudsakligen 1960- och 1970-talen och ortens järnvägsstation är en av hållplatserna på Bohusbanan.

Yta: 42,72 hektar
Invånarantal: 421, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Svenshögen om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Svenshögen.

I Svenshögen fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Svenshögen som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västra Götaland.
Annons: