Auktioner i Torslanda

Annons:
Trevliga auktioner i Torslanda - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Torslanda. Om du befinner dig i Torslanda i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Torslanda. Genom att besöka något av de 4 olika auktionshusen som finns i Torslanda kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Torslanda.
Annons:

Auktionshus i Torslanda

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Torslanda kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Torslanda

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Torslanda.

Auktionsmäklaren Anders G Bjerkhede
Flyghamnslyckan 4
423 38 Torslanda


Kvibergs Överskottslager AB
Högåsa västra 2
423 63 Torslanda


Sporrong Electronics
Rungången 22
423 46 TORSLANDA


Björlanda Industriservice & Auktioner
Skomakaregården 94 B
423 55 TORSLANDA

Annons:

Sälja på auktion i Torslanda

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Torslanda rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Torslanda tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Torslanda

I Torslanda finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Torslanda.

Torslanda är en del av tätorten Göteborg och kyrkbyn i Torslanda socken. Orten var fram till och med 2005 av SCB klassad som en tätort i Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Från 1970 namngav SCB tätorten Nolered men bytte 1980 tillbaka till Torslanda. Torslanda ligger på västra Hisingen, med många badstränder och mycket naturmark.

Yta: 567 hektar
Invånarantal: 10129, år 2005

Här kan du ta del av mer information om Torslanda om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Torslanda.

I Torslanda fann vi sammanlagt 4 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Torslanda som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västra Götaland.
Annons: