Auktioner i Tranemo

Annons:
Trevliga auktioner i Tranemo - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Tranemo. Om du befinner dig i Tranemo i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Tranemo. Genom att besöka något av de 2 olika auktionshusen som finns i Tranemo kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Tranemo.
Annons:

Auktionshus i Tranemo

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Tranemo kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Tranemo

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Tranemo.

Antik & Antikvariat Tranan
0325 - 768 46Limmareds Auktionshall
070 - 531 18 03


Annons:

Sälja på auktion i Tranemo

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Tranemo rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Tranemo tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Tranemo

I Tranemo finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Tranemo.

Tranemo är en tätort i södra Västergötland (Sjuhäradsbygden) och centralort i Tranemo kommun, Västra Götalands län. Tranemo är också kyrkbyn i Tranemo socken med centralkyrkan Tranemo kyrka.

Yta: 299,14 hektar
Invånarantal: 3168, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Tranemo om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Tranemo.

I Tranemo fann vi sammanlagt 2 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Tranemo som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västra Götaland.
Annons: