Auktioner i Trollhättan

Annons:
Trevliga auktioner i Trollhättan - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Trollhättan. Om du befinner dig i Trollhättan i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Trollhättan. Genom att besöka något av de 3 olika auktionshusen som finns i Trollhättan kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Trollhättan.
Annons:

Auktionshus i Trollhättan

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Trollhättan kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Trollhättan

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Trollhättan.

Gullrisets Auktionshus & Antikhandel
Nysätersv. 2
461 54 TROLLHÄTTAN


Pantbanken i Trollhättan
Nyg. 2
461 34 TROLLHÄTTAN


Westins Antikvitetsaffär
0520 - 376 30


Annons:

Sälja på auktion i Trollhättan

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Trollhättan rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Trollhättan tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Trollhättan

I Trollhättan finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Trollhättan.

Trollhättan är en tätort i Västergötland och centralort i Trollhättans kommun i Västra Götalands län. Trollhättans största företag är GKN Aerospace Sweden och NEVS.

Yta: 2 377,58 hektar
Invånarantal: 46457, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Trollhättan om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Trollhättan.

I Trollhättan fann vi sammanlagt 3 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Trollhättan som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västra Götaland.
Annons: