Auktioner i Uddevalla

Annons:
Trevliga auktioner i Uddevalla - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Uddevalla. Om du befinner dig i Uddevalla i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Uddevalla. Genom att besöka något av de 5 olika auktionshusen som finns i Uddevalla kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Uddevalla.
Annons:

Auktionshus i Uddevalla

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Uddevalla kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Uddevalla

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Uddevalla.

Antik-Harry
Kilbäcksg. 25
451 30 UDDEVALLA


Auktionsverket i Uddevalla
070 - 873 73 912sorores HB
Granhogen 111
451 95 Uddevalla


Media 4 All Sweden Filial
Torgg. 4
451 30 UDDEVALLA


Ogfelts Auktioner
Rörviksv. 17 B
451 77 Uddevalla

Annons:

Sälja på auktion i Uddevalla

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Uddevalla rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Uddevalla tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Uddevalla

I Uddevalla finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Uddevalla.

Uddevalla är en tätort i Bohuslän och centralort i Uddevalla kommun, Västra Götalands län. Staden ligger vid Byfjorden, en vik av Skagerrak, vid Bäveåns mynning och är den största orten i landskapet Bohuslän.

Yta: 1 691,76 hektar
Invånarantal: 31212, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Uddevalla om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Uddevalla.

I Uddevalla fann vi sammanlagt 5 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Uddevalla som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västra Götaland.
Annons: