Auktioner i Vänersborg

Annons:
Trevliga auktioner i Vänersborg - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Vänersborg. Om du befinner dig i Vänersborg i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Vänersborg. Genom att besöka något av de 3 olika auktionshusen som finns i Vänersborg kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Vänersborg.
Annons:

Auktionshus i Vänersborg

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Vänersborg kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Vänersborg

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Vänersborg.

Pantbanken i Vänersborg
Residensg. 5
462 33 VÄNERSBORG


Holmängens Auktionshall
Nyg. 67
462 32 Vänersborg


Trestads Auktionsverk AB
Blästerg. 23
462 73 VÄNERSBORG

Annons:

Sälja på auktion i Vänersborg

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Vänersborg rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Vänersborg tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Vänersborg

I Vänersborg finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Vänersborg.

Vänersborg är en tätort i Västergötland och centralort i Vänersborgs kommun, Västra Götalands län samt kansliort för Vänersborgs tingsrätt. Vänersborg var före länssammanslagningen 1998 residensstad i Älvsborgs län.

Yta: 1 156,51 hektar
Invånarantal: 21699, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Vänersborg om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Vänersborg.

I Vänersborg fann vi sammanlagt 3 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Vänersborg som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västra Götaland.
Annons: