Auktioner i Ytterby

Annons:
Trevliga auktioner i Ytterby - här hittar du de bästa och trevligaste auktionshusen och auktionerna i Ytterby. Om du befinner dig i Ytterby i är intresserad av att besöka en auktion för att köpa eller sälja auktionsföremål så kan du här hitta alla de olika auktioner och auktionsverk som finns i Ytterby. Genom att besöka något av de 1 olika auktionshusen som finns i Ytterby kan du sannolikt göra trevliga fynd och få hjälp med att värdera olika auktionsföremål som du vill sälja i Ytterby.
Annons:

Auktionshus i Ytterby

Om du funderar på att besöka en auktion hos ett auktionshus eller auktionskammare i Ytterby kan det vara bra att först ta reda på eventuella avgifter som kanske tas ut. Ibland går det också att jämföra olika auktionshus på nätet innan du besöker aktuell auktion i Ytterby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla auktioner och auktionshus i Ytterby.

Auktions- & Fastighetsbyrå Jan Erik Axelsson
V. Rollsbo 120
442 94 Ytterby

Annons:

Sälja på auktion i Ytterby

Om du har föremål som du vill sälja på auktion i Ytterby rekommenderar vi att kontaktar ett par olika auktionshus i närheten av där du bor för att få dina föremål värderade. Ta också reda på vilka avgifter de olika auktionsverken i Ytterby tar ut i samband med auktion och försäljning av auktionsföremålen innan du bestämmer dig.

Auktionsfakta om orten Ytterby

I Ytterby finns det som bekant minst en auktion eller auktionshus och nedan hittar en del generell fakta om orten Ytterby.

Ytterby innan 1965 Kungälvs Ytterby är ett samhälle som utgör en del av tätorten Kungälv i Bohuslän. Den södra gränsen utgörs av Nordre älv och samhället ligger 22 km norr om Göteborg. I centrum ligger en järnvägsstation vid Bohusbanan samt Ytterby busstation vilka utgör en knutpunkt för buss och järnvägstrafik.

Yta:
Invånarantal: 7004, år 2010

Här kan du ta del av mer information om Ytterby om du vill veta mer än bara auktionsrelaterade saker om Ytterby.

I Ytterby fann vi sammanlagt 1 auktioner och auktionshus att välja mellan när du vill köpa eller sälja på auktion. Skulle det vara så att du inte hittade något auktionshus i Ytterby som fyller dina behov rekommenderar vi att du letar vidare efter andra auktionsverk i Västra Götaland.
Annons: